Velkommen til en bæredygtig hverdag

Velkommen til en bæredygtig hverdag

Af Andreas Hansen

Velkommen til, og træd endelig nærmere en bæredygtig hverdag.

Mit navn er Andreas, og som navnet i dit søgefelt antyder, er vi Pureparrot – en webshop og organisation, der er klar over, at bæredygtighed ikke er simpelt, men som har en tro på, at det hele kan være lidt lettere.

Dette er vores blog, og her kan du læse mere om bæredygtighed, miljøet og genanvendelighed.

Hvem er vi?

Pureparrot er bygget op omkring et svært og ofte informationstungt emne, der ledes af en strøm af kompliceret materiale. Vores idé med bloggen er, at den skal fungere som et samlingssted for dig, læseren. Her kan du blive klogere på en bæredygtig hverdag og miljøet, og selv komme med indspark i kommentarfeltet.

På webshoppen kan du på én og samme tid klare alle dine bæredygtige indkøb til fornuftige priser. Vores sortiment består af gode produkter, som du hurtigt og let kan implementere i hverdagen. Netop dét er hele essensen af Pureparrot – lette og gode løsninger til fordelagtige priser. Vi er af den opfattelse, at bæredygtighed sagtens kan være nemt, også for den helt almindelige dansker, familie, single og studerende.

Hvad kan du forvente?

Lige nu er planen at dykke ned i universet af bæredygtighed, og hvordan du lettere kan få en bæredygtig hverdag, uden at det skal koste en bondegård.

Af og til vil vi nævne vores sortiment og fremhæve de egenskaber produkterne gemmer på. Vores kvalitetsrige og bæredygtige bambustandbørster er lige præcis sådan et eksempel.

Du tænker måske allerede nu: Hvad skulle der nu være galt med min egen, helt almindelige plastiktandbørste? Og er der nogle særlige fordele ved en bambustandbørste?

Ganske kort, så vil vi bidrage til, at danskerne og verden bruger og smider mindre plastik væk. Dette er der mange gode grunde til. Plastikken, i fx din tandbørste, bliver ofte ikke efterbehandlet ordentligt og ender derfor i eksempelvis verdenshavene. Er det lige præcis sådan noget, du synes lyder spændende? Læs mere om fordelene ved vores tandbørste her.

Men altså, man skal jo også leve

Og for at sætte en krølle på halen i dette første blogindlæg, vil jeg vende tilbage til det, jeg startede med.

For vi er klar over, at netop miljø og bæredygtighed er emner, hvor der er rigtig mange fordomme og tilhørende meninger. Selv på den politiske dagsorden har ordet “klimatosse” indfundet sig, som i særdeleshed må siges at være et diskuteret begreb i sig selv. Så det er altså klart hvis du føler, at det hele kan være lidt svært at overskue.

Derfor vil vi gerne gøre det tydeligt fra start, at vi ikke kommer til at slå nogen oven i hovedet. Hvad end aftenen står på en dejlig bøf, et glas rødvin og afslapning foran fjernsynet. Vi vil derimod bare gerne fortælle, at hvis du afrunder din dag med at bruge en bæredygtig bambustandbørste, ja, så har du gjort noget godt for dig selv og miljøet – hurtigt og nemt. Og hvis du derudover er blevet mere interesseret, så kig nærmere på webshoppen og få glæde af de skønne produkter.

Andreas sætter stor pris på en aktiv hverdag med udeliv og ture i fitnesscenteret - altså når han ikke bruger tiden ved computeren på spil og indlevelse i onlineverdenen. Han er uddannet cand. mag. fra SDU i Odense med to års erfaring inden for tekstforfatning og kommunikation.

Alle forfatterens indlæg
Skriv en kommentar

TIL TOPPEN