Købsbetingelser

Generelt

Når du handler med Pureparrot.dk, handler du med:

Kynro I/S
CVR: 41428481
Drewsensvej 13, 3th
5000 Odense C
E-mail: info@pureparrot.dk

Herunder finder du de gældende handelsbetingelser for Pureparrot.dk.

Betaling

Hos Pureparrot.dk kan du betale med følgende betalingsmetoder:

Betalingskort: Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Vi opkræver ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først, når varen afsendes.

Rabatkoder

Rabatkoder kan anvendes i rabatkodefeltet i indkøbskurven.

Der kan kun anvendes én rabatkode per ordre.

Priser

Alle vores priser er inklusiv 25 % moms og angives i danske kroner (DKK). Samtlige betalinger er gebyrfri og pengene trækkes først fra din konto når din vare afsendes fra Pureparrot.dk.

Betaling foregår over en krypteret serverforbindelse via en sikker betalingsgateway og svarer til, at benytte kreditkort i supermarkedet.

Levering og Fragt

Ordren sendes via Postnord, GLS og Dao. Forventet leveringstid er op til 5 hverdage.

Pureparrot.dk er ikke ansvarlige for eventuelle omkostninger ved forsinkelser på varer. Det gælder også ved restordrer, fejllevering og fejl i varen.

Prisen for fragt fremgår inden betaling. Vi leverer kun i Danmark, og der kan forekomme særlige vilkår ved levering til ikke-brofaste øer.

Forsikring af varen

Pureparrot.dk er ansvarlig for varens stand indtil køber er i besiddelse af den bestilte ordre. Først herefter overgår risikoen for beskadigelse eller ødelæggelse af varen til køber.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Ved aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du bedes sende en mail til info@pureparrot.dk. E-mailen skal indeholde følgende oplysninger:

Skriv “Retur” i emnefeltet
Navn på køber
Ordrenummer
Dato for bestilling
Dato for modtagelse
Købers adresse
Dato

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetaler vi det betalte beløb og køber afholder selv fragt omkostninger.

Returnering

Hvis du fortryder dit køb, skal varerne returneres til:

Kynro I/S
Att: Retur
Drewsensvej 13, 3th
5000, Odense C

Samtlige varer skal returneres i samme stand og mængde, som ved modtagelse. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Det er derfor også vigtigt, at du ikke anvender tape eller skriver direkte på emballagen og ej heller påsætter frimærker eller fragtlabels derpå.

Du skal sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket og du har selv ansvaret for pakken eller varerne indtil vi modtager den. Gem derfor kvitteringen for afsendelse og/eller track and trace nummer.

Bemærk venligst at pakker sendt retur som “modtager betaler”, ufranko eller “pakke uden omdeling” ikke vil blive modtaget eller afhentet.

Du skal sende dem retur senest 14 dage efter, at du har givet besked herom.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen, som dokumentation for dit køb. Husk at underrette os om fortrydelsen per e-mail. (se Fortrydelsesret).

Du afholder selv udgifterne til returfragt af varen når du fortryder dit køb.

Hvis varen har mistet værdi, og det fx skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Det kan fx være hvis:

Du har taget varen i brug i en sådan grad, at videresalg er begrænset.
Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
Du har brudt plombering eller emballage og dermed begrænset fortrydelsesretten.
Den originale produkt-emballage er i en sådan stand, at videresalg er begrænset eller ikke muligt.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder de oprindelige leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varerkøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, (dvs. at den ikke er opstået som følge af forkert brug eller anden skadeforvoldende adfærd), refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vil du reklamere over en vare, skal du sende en mail til info@pureparrot.dk, og skrive “Reklamation” i emnefeltet. E-mailen skal desuden indeholde følgende:

Navn på køber
Ordrenummer
Datoen hvor fejlen blev opdaget
Beskrivelse af fejl / mangel
Købers adresse
Dato

Herefter vil du som oftest blive bedt om at sende varen retur. Du afholder i første omgang selv de rimelige fragtomkostninger, og vil, i tilfælde af en berettiget reklamation, få disse refunderet.

Er reklamationen ikke berettiget, vil beløbet ikke blive refunderet, og du skal således selv afholde udgifterne til transport, herunder fragtomkostninger afholdt af Kynro til returnering af varen efter inspektionen.

Varen sendes til:

Kynro I/S
Att: Reklamation
Drewsensvej 13, 3th
5000, Odense C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Abonnementsvilkår

Abonnementet er af løbende ydelser. Du godkender at Pureparrot.dk er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på dit betalingskort.

Du giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Pureparrot.dk må gennemføre én betalingstransaktion for hvert produkt der afsendes i henhold til aftalen indgået mellem Pureparrot.dk og dig, så længe abonnementet løber. Pureparrot.dk er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af dig.

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Du kan til enhver tid ændre dit abonnement – fx hvor ofte du ønsker at modtage en ny vare. Ændring af abonnementstype sker uden beregning.

Ønsker du at sætte dit abonnement på pause, kan det også gøres med dit login på Pureaprrot.dk.

Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af Pureparrot.dk eller dig. Opsigelse kan ske fra dag til dag. Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via login på Pureparrot.dk. Ved kortudløb skal du straks meddele Pureparrot.dk herom på info@pureparrot.dk, samt opdatere dit kort via log-in på Pureparrot.dk.

Betaling trækkes på dit betalingskort samme dag som varen afsendes. Alle varer afsendt af Pureparrot.dk sendes via Postnord. Ved for sen betaling, og hvis betalingen ikke er sket inden forfald kan der opkræves rykkergebyr jf. Rentelovens § 9b stk. 2. Derudover forbeholder Pureparrot.dk sig rettigheden til pålægge morarenter ved for sen betaling Jf. rentelovens §5, stk. 1. Modtages betaling af beløbet ikke forbeholder Pureparrot.dk sig rettet til at opsige kunden uden varsel, samt eventuel gældsinddrivelse.

Abonnementsprisen er oplyst ved aftalens indgåelse og kan af Pureparrot.dk ændres med en varsel på 30 dage. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet. Pureparrot.dk forbeholder sig retten til at ændre den faste dato hvor abonnementet fornyes, med et varsel på 30 dage, og uden omkostninger for dig.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Ved misligholdelse er Pureparrot.dk berettiget til at opsige dit abonnement uden varsel.

TIL TOPPEN